Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA

technologia-pripravy-pokrmov1_obalka.png
Príspevok MŠVVaM SR Stredná škola
Žiakom táto publikácia umožní získať vedomosti o potravinách, ich zložení či výživovej hodnote. Osvoja si aj metodiku kalkulácie pokrmov.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
USS20
EAN
9788010041732
ISBN
978-80-10-04173-2
Dostupnosť
Na sklade
Naša cena s DPH
20,00 €/ks
Naša cena bez DPH
19,05 €/ks
ks

Popis

Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA

Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín.

Základom vyučovacieho procesu predmetu sú technologické cvičenia. Úlohou týchto cvičení je dať návod ako predchádzať chybám pri príprave pokrmov, nápojov a ako tieto niektoré chyby čiastočne napraviť. Hneď na úvod nechýba zaujímavá kapitola o vývoji pohostinstva a kuchárstva.

Učebnica je určená pre študijný odbor hotelová akadémia.

Parametre

Parametre produktu  Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA

Formát
210x295 mm
Počet strán
208
Väzba
mäkká
Jazyk
slovenský

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články

Výrobca

Firma:
SPN - Mladé letá, s.r.o.