Záhada kašlajúceho draka (8)

Záhada kašlajúceho draka (8)
Trom pátračom sa najprv vôbec nechce riešiť čudné miznutia psov v prímorskom mestečku. Keď sa však na scénu dostane aj akýsi tajomný drak, čo vraj býva dolu na pláži v jaskyni, Jupiter rozhodne, že sa do prípadu pustia.
Autor
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
9049
EAN
9788010030873
ISBN
978-80-10-03087-3
Dostupnosť
Vypredané
Naša cena s DPH
6,00 €/ks
Naša cena bez DPH
5,45 €/ks

Popis

Keď sa hrôzostrašný drak vztýčil rovno nad ich hlavami, ešte tesnejšie sa primkli ku skale. Vtom sa dlhý, prehnutý dračí krk rozhojdal a tmavá hlava s veľkými oslepujúcimi očami sa sklonila. Príšera rozďavila širokú papuľu a Pátrači uvideli neuveriteľne veľké a lesklé zuby.
S výrazným chrapotom sa nadýchla, potom zakašlala a zmĺkla. Jupiter kdesi čítal o varovnom kašlaní tigra v džungli, keď sa chystá zaútočiť na korisť. Nikdy však o tom veľmi nepremýšľal. Teraz si na to spomenul a až ho striaslo.


Trom pátračom sa najprv vôbec nechce riešiť čudné miznutia psov v prímorskom mestečku. Keď sa však na scénu dostane aj akýsi tajomný drak, čo vraj býva dolu na pláži
v jaskyni, Jupiter rozhodne, že sa do prípadu pustia. Tušia, že za všetkým sa skrýva nejaká
záhada, najmä keď ich ktosi v telefóne varuje, aby do jaskyne viac nechodili. Napriek hrozbe sa do jaskyne vrátia, navyše v noci. Čaká ich tam naozaj nebezpečné dobrodružstvo, no podarí sa im aj odhaliť záhadu kašlajúceho draka a vyriešiť veľký kriminálny prípad.

Parametre

Parametre produktu  Záhada kašlajúceho draka (8)

Prekladateľ
Mária Orlíková
Jazyk
slovenský
Rok vydania
Vydanie
druhé
Formát
120x200 mm
Väzba
tvrdá
Počet strán
128
ISBN
978-80-10-03087-3

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články