Természetrajz

Természetrajz
Štruktúra pracovného zošita je prehľadná, jednotlivé témy sú zoradené podľa učebnice. Sú v ňom zahrnuté úlohy, pokusy a pozorovania, ktoré žiaci majú v učebnici.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
2427
EAN
9788010024278
ISBN
978-80-10-02427-8
Dostupnosť
Na sklade
Bežná cena
4,95 € s DPH/ks
Ušetríte
1,00 € s DPH
Naša cena s DPH
3,95 €/ks
Naša cena bez DPH
3,59 €/ks
ks

Popis

Štruktúra pracovného zošita je prehľadná, jednotlivé témy sú zoradené podľa učebnice. Sú v ňom zahrnuté úlohy, pokusy a pozorovania, ktoré žiaci majú v učebnici. Sú spracované tak, aby im pomáhali pri ich realizácii, vyvodení záverov z pozorovaní a formulovaní vlastných zistení. Obsahuje aj ďalšie otázky, úlohy, námety na experimenty, pokusy, pozorovania, bádateľské aktivity, projekty, ktoré pomôžu žiakom pri osvojovaní učebnej látky a jej správnom pochopení. Sprístupňovanie nových vedomostí takouto aktívnou formou, prostredníctvom vlastných pozorovaní a realizáciou jednoduchých pokusov, rozvíja poznávacie procesy a spôsobilosti žiakov tak, aby boli schopní rozumieť prírode ako komplexnému celku. Pracovný zošit má odporúčaciu doložku Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu.



Az alapiskola 3. osztálya számára készült Természetimeret tankönyvhöz kiadónk Adriana Wiegerová, Gabriela Česlová és Janka Kopáčová szerzőkkel együttműködve munkafüzetet is készített, melynek felépítése azonos a tankönyv felépítésével. Segítséget nyújt a feladatok megoldásában és a kísérletek kidolgozásában. Fejleszti a tanulók ismeretszerzési módszereit, mintákat ad a feladat- és problémamegoldáshoz. Használata a kreatív tanulói és tanári munkára épült. A munkafüzetet a Szlovák Köztársaság Oktatási, Tudományos, Kutatási és Sportminisztériuma besorolta az ajánlott módszertani segédeszközök és tankönyvek jegyzékébe.

Parametre

Parametre produktu  Természetrajz

V predaji od
máj 2013
Ilustrátor
Vladimír Vanko
Prekladateľ
Sima Éva
Jazyk
maďarský
Rok vydania
Vydanie
prvé
Formát
210x295 mm
Väzba
mäkká
Počet strán
48
ISBN
978-80-10-02427-8

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články