Természetismeret

Természetismeret
Pracovný zošit k učebnici Prírodoveda pre 4.ročník základnej školy napísali autorky v súlade so Štátnym vzdelávacím programom.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
2750
EAN
9788010027507
ISBN
978-80-10-02750-7
Dostupnosť
Na sklade
Bežná cena
4,95 € s DPH/ks
Ušetríte
1,00 € s DPH
Naša cena s DPH
3,95 €/ks
Naša cena bez DPH
3,59 €/ks
ks

Popis

Pracovný zošit k učebnici Prírodoveda pre 4. ročník základnej školy s vyučovacím jazykom maďarským napísali autorky v súlade so Štátnym vzdelávacím programom. Štruktúra pracovného zošita je prehľadná, jednotlivé témy sú zoradené podľa učebnice. V pracovnom zošite sú zahrnuté úlohy, pokusy a pozorovania, ktoré žiaci majú v učebnici. Sú spracované formou, ktorá pomáha žiakom pri ich realizácii, vyvodení záverov z pozorovaní a formulovaní vlastných zistení. Obsahuje aj ďalšie otázky, úlohy, námety na experimenty, pokusy, pozorovania, bádateľské aktivity, projekty, úlohy na opakovanie, ktoré pomôžu žiakom pri osvojovaní učebnej látky a jej správnom pochopení.



Munkafüzetünk szervesen kapcsolódik az alapiskola 4. osztálya számára készült természetismereti tankönyvhöz. A tanuló ismereteit csak tovább mélyítik a benne található kísérletek és kérdések. Az Adriana Wiegerová, Gabriela Česlová és Janka Kopáčová szerzőkollektíva az állami oktatási programot figyelembe véve a tanítást a kutatásra és a feladatmegoldásra alapozza. A Szlovák Köztársaság Oktatási, Tudományos, Kutatási és Sportminisztériuma ezt a munkafüzetet is besorolta az ajánlott módszertani segédeszközök és tankönyvek jegyzékébe.

Parametre

Parametre produktu  Természetismeret

Ilustrátor
Miroslav Regitko
Vladimír Vanko
Jazyk
maďarský
Rok vydania
Vydanie
prvé
Formát
210x295 mm
Väzba
mäkká
Počet strán
48
ISBN
978-80-10-02750-7

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články