Sama sebou

Sama sebou
Druhá kniha Vlastiny Svátkovej SAMA SEBOU je napísaná štýlom krátkych autentických príbehov a osobných výpovedí. Rozvod, starostlivosť o dvoch malých synov, hľadanie zmyslu života a humoru, aj keď práve kľačíme na kolenách a učíme sa znovu vstať.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
2752
EAN
9788010027521
ISBN
978-80-10-02752-1
Dostupnosť
Na sklade
Bežná cena
11,90 € s DPH/ks
Ušetríte
2,40 € s DPH
Naša cena s DPH
9,50 €/ks
Naša cena bez DPH
8,64 €/ks
ks

Popis

Druhá kniha Vlastiny Svátkovej SAMA SEBOU je napísaná štýlom krátkych autentických príbehov a osobných výpovedí. Rozvod, starostlivosť o dvoch malých synov, hľadanie zmyslu života a humoru, aj keď práve kľačíme na kolenách a učíme sa znovu vstať. Veľmi citlivá, úprimná a ženská kniha v netradičnom formáte je doplnená fotografiami Zuzany Šulajovej a odkazmi na skladby, ktoré autorku pri písaní inšpirovali.

O AUTORKE

 Žena mnohých tvári, herečka, spisovateľka.
Ale najmä milujúca mama dvoch deti.


Vlastina Svátková sa narodila v Myjave, vyštudovala pedagogiku v Bratislave a masmediálnu komunikáciu v Trnave. Začínala ako redaktorka v magazíne Elle, ale už 8 rokov sa živí herectvom a žije v Prahe. Vidieť ste ju mohli napríklad v Ženách v pokušení, v Hodine nevíš, v seriáli Prvá republika alebo v televíznom cykle Nevinné lži. V minulosti účinkovala aj v bondovke Casino Royale a iných zahraničných produkciách. 

Parametre

Parametre produktu  Sama sebou

Ilustrátor
Zuzana Šulajová, foto + dizajn
Jazyk
slovenský
Rok vydania
Vydanie
prvé
Formát
200x200 mm
Väzba
tvrdá
Počet strán
132
ISBN
978-80-10-02752-1

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články