Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským

Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ<br>s vyučovacím jazykom maďarským
Príspevok MŠVVaM SR Základná škola s VJM
Pracovný zošit je vhodný ako doplnkový učebný materiál na výučbu slovenského jazyka v 6. ročníku ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
2886
EAN
9788010041428
ISBN
978-80-10-04142-8
Dostupnosť
Na sklade
Naša cena s DPH
7,70 €/ks
Naša cena bez DPH
7,00 €/ks
ks

Popis

Pracovný zošit podobne ako učebnica Slovenský jazyk pre 6. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským sa skladá z 9 kapitol a jeho súčasťou sú prílohy, ktoré obsahujú zhrnutie gramatiky a testy pomocou ktorých žiaci môžu skontrolovať ovládanie učiva.
Úlohy a cvičenia sú pestré a motivačné a sú rôzneho charakteru. Úlohy a cvičenia úzko súvisia s textami učebnice. Texty označených úloh sú súčasťou zvukového materiálu, ktorý sa nachádza na CD nosiči. Žiakom poskytuje možnosť precvičiť si slovenský jazyk nielen na hodinách slovenského jazyka, ale aj mimo školy.

 


A munkafüzet a hatodikos szlovák nyelvtankönyvhöz (Slovenský jazyk pre 6. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským) készült, ahhoz szorosan kapcsolódik. A tankönyvhöz hasonlóan 9 témakörből áll, mellékletként pedig nyelvtani összefoglalót, valamint ellenőrző tesztet is tartalmaz, melynek segítségével ellenőrizhető a tananyag elsajátítása. A motivációs feladatok és a gyakorlatok színesek és jellegükben is változatosak. Szorosan kötődnek a tankönyv tananyagához. A megjelölt feladatok szövege a tankönyvhöz tartozó, annak hanganyagát tartalmazó CD lemezen is megtalálható. A tanulók számára segítséget nyújt abban, hogy a tananyaggal a tanórákon kívül is eredményesen foglakozhassanak.

 

Parametre

Parametre produktu  Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským

Jazyk
slovenský
Rok vydania
Vydanie
prvé
Formát
210x295 mm
Väzba
mäkká
Počet strán
80 + prílohy
ISBN
978-80-10-03066-8

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články