Kisügyes

Kisügyes
Tento zošit hravými nápaditými úlohami rozvíja jemnú motoriku, grafomotorické zručnosti, priestorovú orientáciu a pomáha deťom preklenúť ťažkosti spojené so vstupom do školy.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
6022
EAN
9788010022656
ISBN
978-80-10-02265-6
Dostupnosť
Na sklade
Bežná cena
5,80 € s DPH/ks
Ušetríte
1,15 € s DPH
Naša cena s DPH
4,65 €/ks
Naša cena bez DPH
4,23 €/ks
ks

Popis

Publikácia obsahuje úlohy a cvičenia, ktorého cieľom je rozvíjať jemnú motoriku, grafomotorické zručnosti, rozoznávanie tvarov, orientáciu v priestore, pozornosť, logické myslenie a kreativitu detí v predškolskom veku.
Škola a domov sú dve prostredia, ktorých úlohou je vyplniť život detí  láskou. Táto publikácia obsahuje také úlohy a cvičenia, ktoré – s rodičovským alebo s učiteľským usmerňovaním – svojimi hravými, nápaditými úlohami pomáhajú deťom prekonať ťažkosti v učení, a zvládnuť ťažkosti pri čítaní a písaní. Poradie úloh si však možno určiť podľa svojich individuálnych požiadaviek a záujmov dieťaťa. Pri práci nech vyrozprávajú, čo robia, zdôvodnia svoje rozhodnutia, zhodnotia šikovnosť. Podajte im pomocnú ruku pri tých úlohách, ktoré ešte nevedia prečítať, alebo im nerozumejú na prvé počutie. Ak úspešne vyriešili úlohy na strane, môžu vyfarbiť slniečko v dolnej časti stránky.



A vizualitás, a mozgás, az alaklátás és formaállandóság, a téri tájékozódás, a kézügyesség, a figyelem, a logikus gondolkodás,a kreativitás fejlesztését segítő feladatokat tartalmazó kiadvány iskolakezdő gyerekek számára, melyek egyúttal az iskolakezdés nehézségeinek leküzdésében is segítenek.

Az otthon és az iskola az a két környezet minden gyerek számára, amely hivatott a gyermekek életét szeretettel betölteni. Mindkettő az okos, kreatív felnőtté válásuk alapfeltétele. Ez a könyvecske a szülők és a pedagógusok segítségével kitölthető, kisiskolásoknak számára készült, mely játékos, ötletes feladataival segíti át a gyermekeket az iskolába lépés nehézségein, az olvasni és írni tanulás gyötrelmein. A feladatok megoldási sorrendje a gyermek személyes igényei szerint tetszőlegesen megválasztható. Érdemes támogatni a gyerekeket abban, hogy a munka közben beszéljenek, szavakba öntsék tevékenységüket, megindokolják döntéseiket, értékeljék ügyességüket. Szükség lehet a segítségre, ha még nem tudják elolvasni, ill. ha nem tudják értelmezni a feladatot első hallásra. Ha sikeresen megoldották az oldal feladatait, kiszínezhetik az oldal alján található napocska rajzát.



Parametre

Parametre produktu  Kisügyes

Jazyk
maďarský
Rok vydania
Vydanie
prvé
Formát
210x297 mm
Väzba
mäkká
Počet strán
80
ISBN
978-80-10-02265-6

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články